Maak kennis met planner Jasper

26 Augustus 2024

Met zijn komst in augustus is Jasper (30) meteen een onmisbare schakel geworden in ons team. Als planner zorgt hij ervoor dat al onze opdrachten soepel verlopen, waarbij hij zijn ervaring en expertise inzet om altijd de juiste mensen en het juiste materieel op de juiste plek te hebben.

Verschillende facetten

Jasper is vanaf zijn 17e al bekend met het vakgebied van transport. Hij heeft lange tijd voor hetzelfde bedrijf gewerkt en heeft daar kennisgemaakt met verschillende facetten. Van bijbaan in het warehouse tot administratie, tot klantenservice. Uiteindelijk kwam hij terecht op de planning, wat hem aansprak.

Specialistisch

“Het vak van planning is hier nog veel leuker. Waar ik bij het andere bedrijf per dag plande, en waar het ging om pallets en dozen, is het werk hier veel specialistischer. Hier gaat het om een planning op veel langere termijn. En in plaats van pallets en dozen, hebben we het hier over zwaar materieel waar we mee werken.”

De juiste mensen en passend materieel

Als planner zorgt Jasper ervoor dat de opdrachten die binnenkomen, op de juiste manier worden ingeboekt en dat de juiste personen hieraan gekoppeld worden. “Je moet hier goed kijken wie welke opdracht wel of niet kan doen. Je hebt te maken met allerlei veiligheidsregels en dat soort zaken.”

Familiebedrijf

“Het mooie aan dit werk? We werken hier met prachtig materieel en specialistische mensen die weten wat ze doen. Ze kunnen zichzelf redden en ze staan allemaal klaar om te helpen wanneer er een probleem is. Van directeur tot chauffeur. Daarin merk je echt dat het een familiebedrijf is.”

Het vakgebied van planner in de transport is niet nieuw voor Jasper, maar daarbinnen kunnen de verschillen groot zijn. “Van mezelf weet ik dat ik de juiste ervaring heb. Mijn kracht zit vooral in het snel kunnen schakelen. Wanneer er bijvoorbeeld iemand uitvalt, of een ander onverwacht probleem zich voordoet, denk ik altijd in oplossingen.”

Jasper kijkt ernaar uit om verder kennis te maken met ons bedrijf en het vak. “Ik wil te snel van 0 naar 100, maar ga mezelf de tijd geven om nog meer te leren van dit vak.”

Lijkt het jou interessant om voor een familiebedrijf in de transport te werken? Lees alles over het werken bij ons op onze werken-bij pagina.

Kraan groen

Interessante blog?

topic image

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwtjes
Maak kennis met planner Jasper
26 Augustus 2024

Maak kennis met planner Jasper

Met zijn komst in augustus is Jasper (30) meteen een onmisbare schakel geworden in ons…

Nieuwe hal: nóg meer opslagruimte!
12 Juli 2024

Nieuwe hal: nóg meer opslagruimte!

We hebben nu nóg meer opslagmogelijkheden! Sinds kort hebben wij een nieuwe opslaglocatie erbij. Een…

Nieuwe Pacton Trailer
25 April 2024

Nieuwe Pacton Trailer

Enkele maanden voor zijn pensioen krijgt onze collega Dick nog een prachtige nieuwe Pacton trailer!